Betekenis Narrowcasting Wat Betekent Narrowcasting
Narrowcasting Oplossingen


De betekenis van narrowcasting

Wat betekent narrowcasting? En waar komt het woord 'narrowcasting' vandaan? Dit zijn enkele vragen die vaak aan ons worden gesteld en daarom is het hoog tijd voor antwoorden en een duidelijk overzicht over de betekenis van narrowcasting.

Wat betekent narrowcasting?

Narrowcasting is het uitzenden van specifieke boodschappen en informatie via narrowcasting beeldschermen. Deze specifieke boodschappen en informatie is voor een bepaalde groep, op een bepaald tijdstip en op een bepaalde plaats. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

  • Informeren van klanten, passagiers of bezoekers
  • Intern communiceren met medewerkers
  • Presenteren van producten, aanbiedingen of lokale acties
  • Exploiteren van een commercieel kanaal

Waar kun je narrowcasting inzetten?

Narrowcasting beeldschermen kunnen heel breed worden ingezet en is voor elke branche een moderne manier om te communiceren. Je komt de narrowcasting beeldschermen vaak tegen in ziekenhuizen, scholen, horecagelegenheden, het openbaar vervoer, bibliotheken en allerlei andere bedrijven. Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van narrowcasting? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dolfinarium
Isala
Cultuurgebouw
Karcher
Sterkliniek
Sony
Amc
Heiploeg
Dova
Ijb Groep
Nhl Stenden
Strukton
Qbuzz
Antoniuszorggroep
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!