Betekenis Narrowcasting Wat Betekent Narrowcasting
Narrowcasting Betekenis Wat Betekent Narrowcasting


De betekenis van narrowcasting

Wat is de betekenis van narrowcasting? Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. Daarom is het hoog tijd voor antwoorden en een duidelijk overzicht over de daadwerkelijk betekenis van het woord narrowcasting.

Wat betekent narrowcasting?

Narrowcasting is het uitzenden van specifieke boodschappen en informatie via narrowcasting beeldschermen. Deze specifieke boodschappen en informatie is voor een bepaalde groep, op een bepaald tijdstip en op een bepaalde plaats. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

  • Informeren van klanten, passagiers of bezoekers
  • Intern communiceren met medewerkers
  • Presenteren van producten, aanbiedingen of lokale acties
  • Exploiteren van een commercieel kanaal

Waar kun je narrowcasting inzetten?

Nu je de betekenis van narrowcasting weet, is het belangrijk om te weten waar je narrowcasting kan inzetten. Narrowcasting beeldschermen kunnen heel breed worden ingezet en is voor elke branche of sector een moderne manier om te communiceren. Je komt de narrowcasting beeldschermen vaak tegen in ziekenhuizen, scholen, horecagelegenheden, openbaar vervoer, bibliotheken en allerlei andere strategische plekken.

Narrowcasting bij jou?

Wij kunnen van A tot Z regelen dat een compleet narrowcasting systeem bij jullie gaat draaien. Hiervoor bieden wij verschillende producten/diensten aan:

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bespreken we jouw narrowcasting wensen en kunnen we een overzichtelijke offerte opmaken. Samen komen wij tot een oplossing!

Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!