Narrowcasting Hardware
Hardware Narrowcasting


Professionele narrowcasting hardware dat jaren meegaat

Voor een succesvolle narrowcasting oplossing heb je professionele hardware nodig. Hardware dat geschikt is, er mooi uitziet maar bovenal hardware dat jaren meegaat. Wij selecteren onze narrowcasting hardware uiterst zorgvuldig op robuustheid en stabiliteit waardoor content probleemloos wordt afgespeeld. 

Hoogwaardige kwaliteit hardware 

Als Gold Partner van Philips en Pro Partner van Sony kunnen wij professionele narrowcasting hardware leveren aan onze klanten. Kristalhelder, klaar voor 24/7 gebruik en uitermate geschikt voor elke locatie. Voor de meeste narrowcasting beeldschermen zijn er tegenwoordig geen losse mediaspelers meer nodig. Dit komt omdat de software waar wij gebruik van maken, geïntegreerd is in het narrowcasting beeldscherm. Dit bespaart jou kosten en onderhoud. Heb je zelf al narrowcasting schermen en heb je wel een losse mediaspeler nodig? Geen probleem: wij kunnen alle apparatuur leveren die je nodig hebt voor een perfecte narrowcasting oplossing.

Levering en installatie

Uiteraard verzorgen wij jouw een complete narrowcasting oplossing: van order tot levering, configuratie en installatie van de narrowcasting schermen. Elke ruimte is uniek en vraagt daarom om een doordachte aanpak. Wij sluiten alles aan en zorgen dat het werkt. Je kunt dus meteen aan de slag.

 

Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!