Narrowcasting Content Maken
Narrowcasting Content


Narrowcasting templates die klanten aantrekken

Voor doelgerichte communicatie via narrowcasting beeldschermen, zijn creatieve narrowcasting templates belangrijk. En dat daar niet altijd de focus op ligt, begrijpen wij goed. Daarom kun je voor de grafische opmaak van jouw narrowcasting templates altijd gebruik maken van onze expertise. 

Losse narrowcasting templates

Binnen no-time staat er een aansprekend en professioneel narrowcasting template voorzien van jouw bedrijfslogo, huisstijl, gebruikte fonts en de juiste kleuren. Binnen het op maat gemaakte narrowcasting template kunnen de volgende media types getoond worden:

  • Afbeeldingen, animaties of teksten
  • Filmpjes via YouTube of eigen geüploade video's
  • Weersinformatie: weer vandaag, buienradar en vooruitzichten
  • Social media: tonen van Tweets, berichten van Facebook en Instagram posts
  • OV-informatie: overstapmogelijkheden, andere vervoersvormen en toegankelijkheid

Narrowcasting template-packs

Naast losse templates creëren we ook narrowcasting template packs. Een template-pack bestaat uit een set van drie templates, waar meerdere pagina's van gemaakt kunnen worden, en een masterpage. Door de gebruiksvriendelijke software zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Zo bereik je precies de juiste doelgroep met de juiste boodschap. 

Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!