Shutterstock 478486717
Narrowcasting Oplossingen

Gekleurde narrowcasting NHL Stenden Hogeschool

De NHL Stenden Hogeschool neemt, met meer dan 70 opleidingen die alle sectoren in het beroepenveld vertegenwoordigen, regionaal een unieke plaats in. NHL Stenden Hogeschool wil zich de komende jaren ontwikkelen als een Regional University of Applied Sciences: een hogeschool die zich kenmerkt door betrouwbaar en kwalitatief goed onderwijs gecombineerd met passie, vitaliteit, energie en ondernemingsdrang. 

Het beoogde doel

NHL Stenden Hogeschool wilde naast een nieuw gebouw, nieuwe naam en nieuwe huisstijl de verschillende opleidingen een nieuw systeem bieden waar ze de ruimte hebben hun eigen informatie kwijt te kunnen. Naast een stuk eigen invulling was het ook belangrijk dat het systeem moest bestaan uit een blokdeel algemene informatie.

Juiste oplossing

Wij hebben uiteindelijk getekend voor het concept, de creatie en de technische realisatie van een dynamische narrowcasting oplossing voor de NHL Stenden Hogeschool. Onze partner PTH Groep leverde tien grote beeldschermen en plaatste deze strategisch door het hele gebouw. Opleidingen werden vervolgens gekoppeld aan één van de kleuren uit de huisstijl van de NHL Stenden Hogeschool. Hierdoor weten de opleidingen exact welk nieuwsitem voor hen bedoeld is. Vervolgens kan elke opleiding via het CMS systeem het informatiekanaal zelf aansturen. Op deze manier heeft elke opleiding de mogelijkheid items te schedulen (inplannen) en te targeten (bepalen wat op welk scherm moet komen). Naast alledaagse berichten zoals roosterinformatie, OV-nieuws, educatief nieuws en weerinformatie kan het kanaal ook worden ingezet voor calamiteitencommunicatie.

Resultaat

Door de inzet van narrowcasting binnen de NHL Stenden Hogeschool zijn medewerkers en leerlingen beter op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Roosterwijzigingen, mededelingen en nieuwsberichten ontvangen zij niet langer via prikborden of e-maills maar zijn te bekijken via de strategisch geplaatste beeldschermen. NHL Stenden Hogeschool en Speak hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor het samen uitbouwen van alle digitale activiteiten!

Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!