Wat Is Narrowcasting
Narrowcasting Wat Is Dat


Narrowcasting: wat is het?

Wat is narrowcasting? Een vraag die wij vaak horen terugkomen. Narrowcasting, wordt ook wel digital signage genoemd, is niets minder dan een vorm van communicatie waarbij je via speciale beeldschermen gerichte informatie kan uitzenden voor een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. 

Interne en externe narrowcasting

Narrowcasting kan zowel intern als extern worden ingezet. Narrowcasting kan intern bij bedrijven of organisaties bijvoorbeeld worden ingezet als een elektronische nieuwsbrief. Dankzij het inzetten van narrowcasting blijft iedereen op de hoogte van de huidige nieuwtjes of statistieken van het betreffende bedrijf. Uiteraard kan narrowcasting ook extern worden ingezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het delen van aanbiedingen, acties in een winkel, openingstijden op feestdagen, sfeerbeelden of jouw actuele social media newsfeed. Lees ook eens onze cases en doe inspiratie op voor narrowcasting content.

Narrowcasting bij jou?

Of het nou om het vermelden van een verjaardag, het weer of de huidige import -en exportcijfers gaat: het maakt niet uit! Wij kunnen van A tot Z regelen dat een compleet narrowcasting systeem bij jullie gaat draaien. Hiervoor bieden wij verschillende producten/diensten aan:

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bespreken we jouw narrowcasting wensen en kunnen we een overzichtelijke offerte opmaken. Samen komen wij tot een oplossing!

Cases
Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!