RSG Pantarijn Narrowcasting
Narrowcasting Oplossingen

Digitale transformatie voor middelbare school RSG Pantarijn

RSG Pantarijn is een openbare scholengemeenschap met diverse opleidingen: van praktijkonderwijs tot gymnasium. RSG Pantarijn beschikt over vijf vestigingen in Wageningen, Rhenen en Kesteren waarbij elke locatie zich richt op een eigen doelgroep. Een dynamische school, die midden in de maatschappij staat.

Een moderne en gecombineerde oplossing

Voor het communiceren van roosterinformatie werd eerst gebruik gemaakt van een aantal oude computers. Deze computers functioneerden niet goed meer waardoor het tijd was voor een digitale transformatie. ''Studenten zijn meer dan ooit gewend aan het snelle en digitale leven en als school kunnen we daar niet in achterblijven. We moeten de computers vervangen voor een moderne en gecombineerde oplossing zodat we zowel medewerkers als studenten snel kunnen informeren.'' aldus Wilfred Hanekamp. 

Geen enkele boodschap missen

De oude computers zijn vervangen door moderne en geavanceerde narrowcasting schermen en zijn verspreid geïnstalleerd in de verschillende vestigingen. De kleinste locatie is voorzien van één beeldscherm, de andere locaties beschikken over minimaal drie beeldschermen en de grootste locatie (MHV Wageningen) beschikt zelfs over vijf narrowcasting schermen. De beeldschermen hangen onder andere in de aula's, bovenaan de trappen waar leerlingen veel langskomen en in verschillende studieruimtes. Voor de medewerkers hangen de narrowcasting schermen in de personeelskamers. Door deze strategische plekken missen de leerlingen en medewerkers nooit een boodschap van RSG Pantarijn. 

Juiste content op het juiste moment

Via de narrowcasting schermen wordt eigenlijk alles gecommuniceerd naar de leerlingen: van roosterinformatie tot aan ICT-mededelingen , onderhoud aan laptops, of conciërge mededelingen zoals gevonden sleutels. ''We zijn erg blij met het eindresultaat! De content is altijd snel up-to-date, de software werkt goed met het inplannen van de pagina's en ook het beheren van de content verloopt erg soepel.''  De communicatie naar de medewerkers is voornamelijk interne informatie zoals aankomende activiteiten, borrels of belangrijke mededelingen. Dit wordt dagelijks vernieuwd en altijd ondersteund met afbeeldingen.

'' Nadat we verschillende partijen hebben gesproken, sprak de narrowcasting oplossing van Speak ons het meeste aan. De A-kwaliteit hardware, de gebruiksvriendelijke software die we hebben ervaren na een demo en het juiste advies heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om met Speak samen te werken. ''
Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!