Sterkliniek 1920X400px
01 Case Sterkliniek

Narrowcastingoplossing voor Sterkliniek Nederland

Sterkliniek Nederland is een samenwerkingsverband van diverse gezelschapsdierenklinieken verspreid in heel Nederland. Het doel van Sterkliniek Dierenartsen is het bieden van hoogkwalitatieve zorg.

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen

Voor Sterkliniek Nederland maakte wij een narrowcasting oplossing waarbij bezoekers van diverse klinieken altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de kliniek. In circa 25 wachtruimtes van diverse klinieken verspreid in Nederland hangen nu de narrowcastingschermen waar actuele praktijkinformatie, eventuele wachttijden en zorggerelateerde actualiteiten worden getoond. Daarnaast worden de schermen ook gebruikt voor het laatste nieuws, verkeersinformatie én weerontwikkelingen. Hierdoor wordt de wachttijd als korter ervaren, ook niet onbelangrijk!

Eigen online beheeromgeving

Daarnaast zet Sterkliniek Nederland de schermen ook in om informatie te delen met betrekking tot ernstige omstandigheden voor dieren. Door middel van een online beheeromgeving hebben ze zelf content gecreëerd over wat te doen bij een vergiftiging. Zo worden een aantal vuistregels getoond waar de eigenaar van het dier zich moet houden. Deze online beheeromgeving is eenvoudig te integreren met de website van elke kliniek en het intranet. De software is eenvoudig te bedienen, apparaat onafhankelijk en zowel centraal als decentraal aan te sturen.

 

 

Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!