Oleahof Featured 02
Narrowcasting Oplossingen

Uitvaartzorg Oleahof

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland en met twee eigen locaties, Den Helder en Julianadorp, de grootste uitvaartorganisatie in de Noordkop. Oleahof kenmerkt zich als familiebedrijf met een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwing.

Ook op het gebied van communicatie was Oleahof Uitvaartzorg op zoek naar uitbreiding en vernieuwing. ''We wilden graag de bezoekers in ons uitvaartcentrum op een moderne manier informeren over de komende uitvaarten'', aldus Denis Pool. Hiervoor kwam narrowcasting als ideale oplossing om de hoek!

Op elke plek de juiste informatie

De narrowcasting schermen zijn geïnstalleerd op diverse strategische plekken in de verschillende locaties van Oleahof Uitvaartzorg. Zodra je binnenkomt, vind je in de hal bij de receptie een narrowcasting scherm. Hier word je als bezoekers direct geïnformeerd over diverse zaken zoals uitvaartverzekeringen, drukwerk, rouwvervoer, de verschillende locaties en andere nodige uitvaart informatie. Ook naast de deur van de verschillende rouwkamers hangen narrowcasting schermen. Hier worden bezoekers geïnformeerd over de indeling van de rouwkamers voorzien van naam, datum, tijdstip en locatie van de overledene.

Gebruiksvriendelijke software

Ondanks Oleahof Uitvaartzorg over meerdere locaties beschikt, wordt alle content centraal aangestuurd. Via uitzendgroepen, afspeellijsten en agenderingen binnen het narrowcasting systeem is het uiterst gebruiksvriendelijk om de content te beheren. Door de koppeling met de website wordt ook realtime de uitvaartagenda (waar de komende uitvaarten instaan) gepresenteerd op de narrowcasting schermen in de verschillende locaties van Oleahof Uitvaartzorg.

' De samenwerking ervaren wij heel positief en de korte lijnen vinden wij erg prettig. Bij vragen of problemen wordt er altijd snel gehandeld en ook wordt er altijd goed meegedacht over een geschikte oplossing! ' - Denis Pool.
Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!